Anem cap a Brussel·les!

VOLEM SER MOLTS A BRUSSEL.LES !! 7 de desembre de 2017 ANC Vallès Occidental

Per això posem a disposició de tothom dues opcions de transport per anar a Brussel.les el dia 7 de desembre per participar a la manifestació que s’hi farà a les 11h del matí i a l’acte que s’hi farà a la tarda, pendent d’acabar de concretar el lloc, horari i programa.
Per inscriure-us, a alguna de les dues opcions, cal emplenar les dades, acceptar les condicions i fer el pagament. És l’única manera de reservar plaça.

En cas d’anul.lació no es retornaran els diners.

En el cas de menors d’edat, han de tenir DNI o Passaport i cal contactar amb l’Assemblea Territorial de l’ANC de la teva població ja que serà necessari signar un document d’autorització, tot i anar acompanyats dels pares/tutors.

Si tens cap necessitat especial o dubte en relació al viatge i estada a Brussel.les, contacta amb l’assemblea territorial de l’ANC de la teva població.  

OPCIÓ 1- AVIÓ 330 €

Vol charter de 189 places  (no inclou els desplaçament fins als aeroports, només l’avió)
 7/12 7h Aeroport BCN - Aeroport BRU  
 
7/12 22h Aeroport BRU - Aeroport BCN     (horaris provisionals)

No hi haurà seient asignat a l'avió. A mesura que es vagi pujant a l'avió es pot escollir la butaca que es vulgui i estigui lliure.

Cal  ser-hi 2 hores abans de la sortida del vol.
No es facturarà equipatge. Penseu portar equipatge de mà que pugui anar a cabina. Els responsables del viatge en avió informaran en breu de les opcions per al desplaçament des de l’aeroport de BRU fins al lloc de la manifestació.

 
OPCIÓ 2- AUTOCAR 110 €

Sortida des de diverses poblacions del Vallès Occidental. Es concretaran els llocs de sortida més endavant segons places cobertes de les diferents poblacions i preferència de lloc de sortida.
No es poden fer reserves de grup. S'ha d'entrar cada vegada nom + DNI i fer el pagament. Només una reserva per DNI

Un cop feta la inscripció i pagament envieu un correu indicant nom complet+dni +població a incidencies@sbdxi.cat i us assignarem a l'autocar de la vostra població.

  6/12 14h sortida  Vallès Oc. (llocs a determinar) - Brussel.les (recomanem haver ja dinat)
 8/12 14h arribada al Vallès Oc. (mateix lloc de la sortida)

Es calculen unes 20h màxim de viatge, incloses vàries aturades. No ens allotgem enlloc. L’hora de tornada del dia 8 és aproximada.

Inscriure'm